Országos Amatőrcsillagász Biciklitúra | Főoldalra

2000 július 15.

12:38

Tisztelt Mindenki!

A mai nappal útnakindul az Oracsbitu (Országos Amatőrcsillagász Biciklitúra), a nép már gyülekezik az esőben Baján. Úgy gondoltuk, hogy ha már a szervezés túlnyomó része interneten keresztül történt a kor szellemének megfelelően, a történésekről is informáljuk röviden a szerencséseket (mármint az olvasókat). Erre a célra a LEONIDÁK listát szemeltük ki, gyors, hatékony és sokan olvassák. Igyekszünk a türelemmel nem visszaélni, napi 2-3 bejelentkezésnél nem tervezünk többet - ezekkel viszont szeretnénk közreadni abból a hangulatból, amelyben részünk lesz. ,

Tepi

------ This mail has been sent through Pannon GSM MobilPosta Gateway ------


20:46

Nem, csak vicc a subject!... Hát ez az eső meg a kellő hideg egy kicsit betett a túra résztvevőinek hangulatára. Baján délután öten gyülekeztek össze - és a csillagvizsgálóban kezdetét vette a "hangolódás" pörköltevéssel. Jelen sorok írója - családi és honlap-szervezési :-) okokból kifolyólag - nem tudott délután elindulni Bajára, részünkről ez holnap hajnalban fog bekövetkezni. Üzenet a bajaiaktól: "...Csak finoman ébresszétek a bandát, hosszú éjszakának nézünk elébe! :-)"

Itt közben 13 fokra süllyedt a hőmérséklet egy kiadós eső után - igazi őszi a hangulat. Reméljük, túléljük majd az első 1-2-3 napot. Holnap délelőtt további 2-3-4 tekergő csatlakozik hozzánk a bátaszéki vasútállomáson, ha minden igaz, és majd irány a Mórágyi rög, a Szálkai tavak és a Kelet-Mecsek. (Érdekesek lesznek a tervezett földutak ebben az időjárásban.) Igyekszünk majd folyamatosan hírt adni szenvedéseinkről! :-)

Tepi


vissza