Országos Amatőrcsillagász Biciklitúra | Főoldalra

Feladó: Tepliczky István
Küldve: 2013. július 28.
To: Keszthelyi Sándor
Tárgy: Oracsbitu 2000 (!!!) emlékek kerestetnek

Kedves Köszö!

Szép vidékeket jártunk be az idei oracsbitun, olyan tájakat, ahol eddig még soha, és voltak bónusz élmények is. A tekergés tájegysége és útvonala részben egybeesett a híres 2000-es kerekezésével, csak épp ellenkező irányban. Ha visszaemlékszel, eme bizonyos 2000-es túra olyasmikről volt híres, mint a beremendi cementmű nagyon exkluzív szakmai bemutatása, este pedig fehér asztalos vacsora (amelyre betoppantatok Mártival), és úgy elcsodálkoztál, hogy még a CSILLÁ-n is "megénekelted".

Azért is elevenítettem föl az emléket, mert valahogy ennek a túrának a "dokumentumai" elvesztek. Speti épp nem vett részt ezen, a többiek meg nem nagyon fotóztak. Én még a résztvevők hajszálpontos névsorára sem emlékszem...

A lényeg: Rajtad kívül alig létezik a hazai amatőrténelemben olyan személyiség, aki képes lenne nyomozni a múlt dokumentumai között. Ha találnál emlékeket, esetleg lennének képeid erről a túráról, nagy segítség lenne az utókornak!

Köszö-nettel:
Tepi (Speti nevében is)


Tárgy: RE: Oracsbitu 2000 (!!!) emlékek kerestetnek
Dátum: Sun, 28 Jul 2013
Feladó: Keszthelyi Sándor
Címzett: Tepliczky István

Kedves Tepi!

A leonidák archívumában van: ...

Na most ez előtt és ez után rengeteg levél, élmény van, abból legalább egy szöveges összeállítás utólag készíthető. 2000. júl. 15 a Bajai kezdet és júl. 23 a vége a Balatonnál. Jó szórakozás utólag is.

Éljen az archívum!


vissza